Nyttige links

www.skat.dk
På skat.dk finder du tastselv, vejledninger og svar på spørgsmål inden for skat, moms, afgifter og meget mere.

www.e-conomic.dk
E-conomic er et online regnskab; der er ingen installation og altid adgang via internettet. Et godt bogføringssystem både for den lille og den store virksomhed. Du kan give din bogholder og/eller din revisor gratis adgang. TJ Regnskab er registreret administrator hos E-conomic hvilket betyder at du ved at lade TJ Regnskab stå for regnskabet sparer penge i forhold til selv at oprette dit regnskab. Kontakt mig for at hører nærmere.

www.virk.dk
På virk.dk kan du finde og lave de fleste offentlige indberetninger du har brug for. Herudover kan du fx også lave gratis elektroniske faktura.

www.mybanker.dk
En portal hvor du kan sammenligne priser i din nuværende bank med andre bankers priser.

www.amino.dk
Et netværk for iværksættere og selvstændige erhvervsdrivende. Her finder du bl.a. et forum hvor du kan stille spørgsmål om alt vedrørende iværksætteri og selvstænding virksomhed. Der findes stort set altid nogen der kan give et svar på dit spørgsmål, og ellers så søg i det allerede store arkiv af spørgsmål derinde. 

http://www.bkf.dk/skat-og-moms
Billedkunstnernes forbund. Her kan du læse mere om de særlige regler der gælder for kunstnere.

www.startvaekst.dk/
Startvækst er en portal til iværksættere og virksomheder i vækst og drives af Erhvervsstyrelsen i samarbejde med Væksthusene.