Udtalelser fra kunder
___________________________

Kunst Med Børn www.bodilsebrina.dk

Hjælp til regnskab. Overblik og tryghed.
I min lille ny énmandsvirksomhed, er kreativitet, kunst og pædagogik mit ”produkt” og min kompetence, hvor imod både interesse og evnene for regnskab ligger på et lille sted. Derfor har det været vigtigt for mig, at få hjælp. En hjælp som kan give mig overblik og tryghed. Det fandt jeg hos TJ-regnskab v Thirajane. Hendes ekspertise er netop små nye virksomheder.

Mange nystartede små virksomheder, som ikke finder det nødvendigt fra begyndelsen at, lade en erfaren revisor hjælpe til kan komme til, at dreje nøglen rundt bare fordi der ikke lige var styr på skat og moms. Det er synd og spild af gode kræfter. Jeg har fået den bedst tænkelige hjælp hos Thirajane. Det har givet mig den fornødne ro, overblik og ikke mindst tryghed. Nu kan jeg koncentrere mig om det vigtigste og det sjoveste, nemlig det kreative der skaffer mig brød på bordet. Jeg sover igen godt om natten.

Hos Thirajane blev jeg mødt med venlig åbenhed og varme. Gennemgangen af regnskaberne foregik i en kærlig og afslappet atmosfære, stille , roligt og nærværende. Hendes kompetencer er både fagligt og personligt.

Uden den økonomiske orden og tryghed i virksomheden ville jeg bruge al min gode energi på bekymringer og usikkerhed. Al den gode energi vil jeg meget hellere bruge på at være produktiv og skaffe flere kunder.